Kategoriat
Tapahtumakalenteri

27.8. Maaseutuparlamentti-info

Palaa edelliselle sivulle

Tapahtuman ennakkoinfotilaisuus tiistaina 27.8. klo 18 alkaen Kauppalan talossa, Nurmeksessa

Maaseutuparlamentti, maaseudun asioita, ideoita ja innovaatioita kokoava tapahtuma, järjestetään Hyvärilän ja Bomban alueella, Nurmeksessa.

Maaseudun ideafestivaali Nurmekseen -hanke kutsuu paikalliset asukkaat, tapahtumasta kiinnostuneet sekä tapahtumaan osallistuvat henkilöt ennakkoinfotilaisuuteen tiistaina 27.8. klo 18 alkaen Kauppalan taloon, Nurmekseen.

Tilaisuuden aikana käydään läpi tapahtuman ohjelma ja sisältö sekä keskustellaan paikallisten asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista. Yhteisesti ideoidaan ja suunnitellaan, kuinka alueemme näkyvyyttä voidaan edistää ennen tapahtumaa, sen aikana ja sen jälkeen.

Lisäksi tutustumme tapahtuman teemallisiin työpajoihin, miniseminaareihin sekä päälavan keskusteluihin ja pohdimme, miten paikallisesti tai alueellisesti tärkeitä aiheita voidaan nostaa esille. Tilaisuudessa on mukana pääjärjestäjien edustajia vastaamassa kysymyksiin tapahtuman sisällöstä ja toteutuksesta.

Tilaisuus on avoin kaikille tapahtumasta kiinnostuneille ja siihen osallistuville henkilöille.

Lämpimästi tervetuloa!

Kysy lisätietoja Virpiltä, ollaan yhteyksissä.

Virpi Siivola

Tapahtumakoordinaattori

virpi.siivola@pikes.fi

puh. 050475 6658

Whatsapp

Maaseudun ideafestivaali Nurmekseen -hanke on EU:n osarahoittama, hankkeen rahoittava viranomainen on Vaara-Karjalan Leader ry. Hankkeen päätoteuttajana on Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy, PIKES.

Kaikki artikkelit