Hanne Nevalainen

kansainvälisen matkailun asiantuntija

Kiersin Suomen ympäri ja palasin lopulta kotikonnuille töihin! Työskentelen nyt Pohjoinen Lakeland- matkailuyritysten kannattava kasvu ja matkailun kansainvälistyminen -hankkeessa, jossa pääsen kehittämään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa itselle jo lapsuudesta asti tärkeän alueen tunnettavuutta kansainvälisesti ja vahvistamaan alueen matkailuyritysten elinvoimaisuutta.

Taustalla minulla on matkailualan- ja sosiaalialan koulutukset. Matkailualalla olen työskennellyt Pohjois-Suomessa ja Kainuussa erilaisissa eräoppaan ja matkailuneuvonnan työtehtävissä. Lisäksi olen toiminut Kainuussa omassa yhden hengen eräopasyrityksessäni yrittäjänä ja järjestänyt kansainvälisille matkailijoille luontoelämyksiä ja täten päässyt tutustumaan kansainväliseen matkailuun aivan ruohonjuuri tasolla. Matkailualan työkokemuksen ja oman yrityksen toiminnan kautta olen kerryttänyt kokemusta myös kansainvälisten matkailutuotteiden kehittämisestä, markkinoinnista, myynnistä ja viestinnästä. Sosiaalialan työkokemus on taas tuonut minulle verkostotyöskentely taitoja, erilaisten ihmisten kohtaamisen taitoa ja ihmisläheisen arvomaailman, joka varmasti näkyy työskentelyssäni myös matkailualalla.

Vapaa-aika kuluu minulla usein metsässä ja vesillä samoillessa. Lempiharrastuksiani ovat hiihtäminen, melominen, kalastus ja vaeltaminen. Nämä harrastukset onnistuvat onneksi oikein hyvin työpäivän jälkeen myös Nurmeksen kauniissa luonnossa. Alue onkin hyvin tuttu minulle, sillä lapsena vietin kesät mummolassa Nurmeksessa ja aikuisena asuin myös usean vuoden ajan tällä alueella. Olenkin aina rakastanut alueen huikeaa luontoa ja uniikkia karjalaista tunnelmaa. On siis ilo ja kunnia päästä nyt viemään viestiä eteenpäin Suomen ulkopuolelle: tänne todellakin kannattaa tulla!

Ota yhteyttä Hanneen

050 406 6122

Whatsapp